Mevlyd OsmanajAktorMevlyd Osmanaj u lind me 10. 03. 1984 ne Istog.
shkollen fillore Zymer Zeka ne Kaliqan.
Shkollen e mesme ne gjimnazin Haxhi Zeka ne Istog.
Pas perfundimit te shkolles se mesme, vijon studimet ne Akademine e Arteve dega e aktrimit ne Prishtine.
Diplomoi ne vitin 2007.
Jeton dhe vepron ne Prishtine.më shumë
Data e lindjes: 10.03.1984 Vendi i lindjes: Istog
Mevlyd Osmanaj u lind me 10. 03. 1984 ne Istog.
shkollen fillore Zymer Zeka ne Kaliqan.
Shkollen e mesme ne gjimnazin Haxhi Zeka ne Istog.
Pas perfundimit te shkolles se mesme, vijon studimet ne Akademine e Arteve dega e aktrimit ne Prishtine.
Diplomoi ne vitin 2007.
Jeton dhe vepron ne Prishtine.