Kushtrim I SheremetiAktorKushtrim I Sheremeti eshte aktor dhe producent. Ka luajtur ne dhjetra filma te shkurter dhe te gjate, dhjetra shfaqje teatrore dhe ne qindra episode te serialeve nder me te njohura televizive ne Kosove. Gjithashtu ka prodhuar nje numer te emisioneve dhe serialeve televizive per televizionet e Kosoves permes kompanis qe ai drejton ORION, si dhe eshte producent ekzekutiv i filmit...më shumë
Data e lindjes: 11.01.1980 Vendi i lindjes: Pejë
Kushtrim I Sheremeti eshte aktor dhe producent. Ka luajtur ne dhjetra filma te shkurter dhe te gjate, dhjetra shfaqje teatrore dhe ne qindra episode te serialeve nder me te njohura televizive ne Kosove. Gjithashtu ka prodhuar nje numer te emisioneve dhe serialeve televizive per televizionet e Kosoves permes kompanis qe ai drejton ORION, si dhe eshte producent ekzekutiv i filmit te metrazhit te gjate NGASESI