Burbuqe BerishaRegjisorBurbuqe Berisha
Regjisore e Filmi/Teatrit dhe TV

E lindur më : 28 .05. në Shkup Maqedoni .
Ka përfunduar fakultetin e Arteve dega Regji Filmit ne Universitetin e Prishtinës Kosove. Ka përfunduar magjistrature në po ketë fakultet për regji filmi dhe produkcion.
Ka krijuar një numër te konsiderueshëm te filmave me metrazh te shkurt...më shumë
Data e lindjes: 28.05.1970 Vendi i lindjes: ShkupWeb - Faqja: ---
Burbuqe Berisha
Regjisore e Filmi/Teatrit dhe TV

E lindur më : 28 .05. në Shkup Maqedoni .
Ka përfunduar fakultetin e Arteve dega Regji Filmit ne Universitetin e Prishtinës Kosove. Ka përfunduar magjistrature në po ketë fakultet për regji filmi dhe produkcion.
Ka krijuar një numër te konsiderueshëm te filmave me metrazh te shkurt dhe dokumentar dhe televiziv dhe shfaqjeve teatrore ,është fitues e disa shpërblimeve ne festivaleve te filmit dhe teatrit me karakter ndërkombëtar .
Ka punuar për një vite e gjysme si menaxhere ne kinema ABC , për katër vite punoi si producent ne KosovaFilm ka qen anëtare e jurive profesional ne shume festival film me karakter ndërkombëtar ,tri vite ishte drejtore ne Teatrin Kombëtar te Kosovës dhe Anëtare e këshillit drejtues të QKK-së .