MEVLAN SARAÇIAktorMEVLAN SARAÇI, I LINDUR NË FERIZAJ 10 QERSHOR 1968.SHKOLLËN FILLORE DHE TË MESME TË PËRFUNDUAR NË FERIZAJ,AKADEMIA E ARTEVE DEGA E AKTRIMIT VITI 1992-94 TIRANË 1994-96 PRISHTINË FAKULTETI I ARTEVE KU EDHE KAM DIPLOMUAR.më shumë
Data e lindjes: 10.06.1968 Vendi i lindjes: FERIZAJ
MEVLAN SARAÇI, I LINDUR NË FERIZAJ 10 QERSHOR 1968.SHKOLLËN FILLORE DHE TË MESME TË PËRFUNDUAR NË FERIZAJ,AKADEMIA E ARTEVE DEGA E AKTRIMIT VITI 1992-94 TIRANË 1994-96 PRISHTINË FAKULTETI I ARTEVE KU EDHE KAM DIPLOMUAR.