Armend BalokuAktorArmend Baloku ka lindur ne Peje me 03.10.1983 ku ka perfunduar shkollimin fillore dhe te mesem. Fakultetin e arteve dega e aktrimit ne nivelin bachelor ka perfunduar ne klasen e prof.Luan Jahes, ndersa nivelin master ne klasen e prof.Enver Petrovci. Armendi ka qene i pranishem ne projekte teatrale, seriale televizive, filma te metrazhit te gjate dhe te shkurter, si dhe...më shumë
Data e lindjes: 03.10.1983 Vendi i lindjes: Peje
Armend Baloku ka lindur ne Peje me 03.10.1983 ku ka perfunduar shkollimin fillore dhe te mesem. Fakultetin e arteve dega e aktrimit ne nivelin bachelor ka perfunduar ne klasen e prof.Luan Jahes, ndersa nivelin master ne klasen e prof.Enver Petrovci. Armendi ka qene i pranishem ne projekte teatrale, seriale televizive, filma te metrazhit te gjate dhe te shkurter, si dhe reklama. Jeton dhe vepron ne Prishtine