AVDULLAH GJIKOKAJAktorAvdullah Gjikokaj i lindur me 25.03.1959 ne Decan.
Shkollen fillore dhe te mesme ka mbaruar ne Decan ndersa studimet Universitare ne Prishtine.më shumë
Data e lindjes: 25.03.1959 Vendi i lindjes: DEÇAN
Avdullah Gjikokaj i lindur me 25.03.1959 ne Decan.
Shkollen fillore dhe te mesme ka mbaruar ne Decan ndersa studimet Universitare ne Prishtine.