Vlora NikciAktorVlora Nikci u lind ne Peje me 22101982 .Shkollen fillore dhe te mesme i perfundoj ne Prishtine ku edhe diplomoj ne Fakultetin e Arteve dega Aktrim ne 2005 ne klasen e Luan Jahes,po ashtu ka perfunduar edhe master ne aktrim ne klasen e Enver Petrovcit.Ka te perfunduar edhe master ne ekonomi ne Brooklyn College NY.

Vlora ka luajtur ne filma te gjate dhe ata te...më shumë
Data e lindjes: 22.10.1982 Vendi i lindjes: Peje
Vlora Nikci u lind ne Peje me 22101982 .Shkollen fillore dhe te mesme i perfundoj ne Prishtine ku edhe diplomoj ne Fakultetin e Arteve dega Aktrim ne 2005 ne klasen e Luan Jahes,po ashtu ka perfunduar edhe master ne aktrim ne klasen e Enver Petrovcit.Ka te perfunduar edhe master ne ekonomi ne Brooklyn College NY.

Vlora ka luajtur ne filma te gjate dhe ata te shkurter,ne seriale vendore si dhe ne shume shfaje teatrale.
Ne festivalin internacional te studenteve "Skena UP" mori edhe qmimin "aktorja me e mire" ne shfaqjen "Nata e Dymbedhjete" ne rolin e Violes.
Po ashtu edhe ne festivalin e teatrove ne Ferizaj mori qmimin "aktorja me e mire ne rolin dytesor" ne shfaqjen "Murlin Murlo",rolin e Ines te Nikolaj Koljada.

Jeton dhe vepron ne Prishtine dhe NY.