Blerta ZeqiriRegjisorBlerta Zeqiri është laurete e çmimeve ndërkombëtare si skenaristje dhe regjisore e cila ka bërë një numër filmash të shkurtër dhe të gjatë, të cilët kanë marrë pjesë në shumë festivale ndërkombëtare si: Sundance, Oberhausen International Short Film Festival, duke fituar çmime në disa prej tyre.më shumë
Data e lindjes: 06.06.1979 Vendi i lindjes: PrishtinëWeb - Faqja: www.blertazeqiri.com
Blerta Zeqiri është laurete e çmimeve ndërkombëtare si skenaristje dhe regjisore e cila ka bërë një numër filmash të shkurtër dhe të gjatë, të cilët kanë marrë pjesë në shumë festivale ndërkombëtare si: Sundance, Oberhausen International Short Film Festival, duke fituar çmime në disa prej tyre.